Connect Fleet

is een online platform voor wagenparkbeheer. Dankzij de boordelektronica van uw geconnecteerde voertuigen worden de gegevens van uw gehele wagenpark op dit platform in real time doorgegeven voor een geoptimaliseerde controle.

Ontdek Connect Fleet Connect in 3 minuten

Een kant-en-klare oplossing, multibrand en fabrieksgarantie.

Een connectiviteitsdienst met drie niveaus

Pack 1
WAGENPARKBEHEER
9,50
EXCL. BTW PER MAAND
 • Opvolging van aantal gereden kilometers en gebruikstijden
 • Nauwkeurige schatting van het verbruik en de post brandstof
 • Ontvangst in real time van meldingen i.v.m. mechanische problemen en diagnostische informatie op afstand
 • Geautomatiseerde opvolging van de onderhoudscycli

GRATIS TESTRIT OP AANVRAAG

Pack 2
ECORIJDEN
10,50
EXCL. BTW PER MAANDS
Pack 1 +
 • Analyse van rijgedrag van elke bestuurder (optrekken, remmen, scherpe bochten enz.)
 • Gepersonaliseerd advies over ecorijden voor de chauffeur

GRATIS TESTRIT OP AANVRAAG

Pack 3
GEOLOKALISATIE
11,50
EXCL. BTW PER MAANDS
Pack 2 +
 • Geolokalisatie van alle voertuigen in het wagenpark in real time
 • Opvolging van de gebruikte routes en analyse van de stoptijden met datum en uur
 • Beperking van niet-noodzakelijk gebruik met configureerbare waarschuwingen zoals inrijden/verlaten van zone

GRATIS TESTRIT OP AANVRAAG

De voordelen van Connect Fleet

Snelle rendabiliteit

Het rendement op de investering komt over het algemeen in minder dan 10 maanden, met name dankzij de vermindering van uw brandstofverbruik.

Multibranding

Ons systeem is compatibel met alle types en merken van auto's. Zo profiteert u van de transmissie van gegevens op het online platform voor uw gehele wagenpark.

Volledige zichtbaarheid van het wagenpark

Dankzij de doorgestuurde gegevens en de rapporten kunt u uw volledige vloot in real time volgen. Met uw onderhoudsmeldingen kunt u ook de werking van uw wagenpark effectiever opvolgen.

Gegevensbescherming

Bescherm de persoonlijke gegevens van uw werknemers dankzij de modus "privacy" die beschikbaar is bij de geolokalisatie en verminder het risico op ongevallen door het rijgedrag te controleren en persoonlijk advies te geven.

De dienst wagenparkbeheer in 4 grote stappen

1

Analyse van uw wagenpark

Wij testen de geschiktheid van uw voertuigen en bestuderen samen uw behoeften aan wagenparkbeheer door het pakket te kiezen dat het beste bij u past.

2

Geconnecteerde uitrusting

Ons team van experts sluit uw voertuigen aan en installeert indien nodig de apparatuur om u de service te laten gebruiken.

3

Installatie en opleiding

We controleren samen met u de juiste transmissie van uw voertuiggegevens, we configureren het platform zodat het aan uw specifieke behoeften voldoet.

4

Toegang tot het systeem

U kunt eenvoudig gebruik maken van de dienst wagenparkbeheer en wij blijven tot uw beschikking om het gekozen pakket, de aard van de doorgestuurde informatie en de beschikbare dashboards aan te passen.

De dienst wagenparkbeheer in 4 grote stappen

1
2
3
4

Analyse van uw wagenpark

Wij testen de geschiktheid van uw voertuigen en bestuderen samen uw behoeften aan wagenparkbeheer door het pakket te kiezen dat het beste bij u past.

Geconnecteerde uitrusting

Ons team van experts sluit uw voertuigen aan en installeert indien nodig de apparatuur om u de service te laten gebruiken.

Installatie en opleiding

We controleren samen met u de juiste transmissie van uw voertuiggegevens, we configureren het platform zodat het aan uw specifieke behoeften voldoet.

Toegang tot het systeem

U kunt eenvoudig gebruik maken van de dienst wagenparkbeheer en wij blijven tot uw beschikking om het gekozen pakket, de aard van de doorgestuurde informatie en de beschikbare dashboards aan te passen.

Wat is boordtelematica?

In rechtstreeks in het voertuig geïnstalleerde kastjes met PSA-garantie worden gps-gegevens ontvangen en in real time via een simkaart naar een SAS-platform gestuurd, dat ze verwerkt en vervolgens in dashboards omzet.

De integratie van telematicasystemen voor wagenparkbeheer heeft veel voordelen voor een nauwkeurige controle van uw activiteiten.

Gestion

EEN BETER BEHEERD WAGENPARK

Dankzij technische gegevens en onderhoudsmeldingen kan het bedrijf beter anticiperen op mechanische problemen, storingen of wanneer een onderhoud moet worden uitgevoerd. Met een voertuig dat regelmatiger wordt onderhouden, vermindert u het risico op defecten en verbruikt u minder brandstof.

Gestion

EEN VERHOGING VAN DE PRODUCTIVITEIT

Beschikbaarheid van de juiste informatie in real time draagt bij tot een betere controle van uw wagenpark, het beheer van noodgevallen en activiteiten op het terrein, het terugvinden van gestolen voertuigen en de mogelijkheid om boetes toe te kennen zonder risico op fouten onder de nieuwe geldende wetgeving.

Gestion

GEGEVENSBEVEILIGING EN PRIVACY

Met fabrieksgarantie voldoet de boordtelematica van Free2Move aan de wet op het gebruik van persoonlijke gegevens. De gegevens zijn beveiligd en uw eigendom. Met de privacy-toets in de voertuigen kunt u de geolokalisatie voor persoonlijke ritten stoppen en zo de privacy bewaren.

De kans is groot dat uw wagenpark al aansluitbaar is!

Gestion

IS UW WAGENPARK KLAAR OM AANGESLOTEN TE WORDEN?

De dienst wagenparkbeheer van Free2Move kan aan al uw voertuigen worden aangepast. Sluit ze eenvoudigweg aan om het systeem te installeren. Bovendien, als u PSA-voertuigen met Connect Fleet aankoopt, worden uw voertuigen al aangesloten geleverd en komen onze experts u helpen om het systeem in uw bedrijf te implementeren, niets is eenvoudiger!

Gestion

EN ALS UW WAGENPARK NOG NIET IS UITGERUST?

Afhankelijk van het model en het merk kan het nodig zijn om voor sommige voertuigen in uw wagenpark extra apparatuur te voorzien. Onze experts zullen dat voor u doen. Neem contact met ons op om de geschiktheid van uw voertuigen te onderzoeken, het is onze prioriteit om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

Een eenvoudige en praktische oplossing,
ongeacht de grootte van uw bedrijf of vereniging:

Gecontroleerde opvolging voor gegarandeerde besparingen

Het beheer van het brandstofverbruik, het anticiperen op uw onderhoudsbeurten, het optimaliseren van de buitenactiviteiten van uw teams zijn allemaal voordelen voor uw bedrijf met zichtbare besparingen, zelfs met een klein wagenpark.

Micro-onderneming

Verhoogde verkeersveiligheid

Telematica aan boord draagt bij tot een daling van het aantal ongevallen dankzij de gegevens over ecorijden. Aangespoord door de controle-instrumenten verbeteren de werknemers hun rijgedrag, wat de verzekeringskosten terugdringt.

KMO

De klantentevredenheid verbeteren met geolokalisatie

Het is met een groot wagenpark niet altijd gemakkelijk om de verplaatsingen van al uw teams te controleren. Door de meest geschikte routes en de over verschillende locaties gespreide klantenbezoeken te volgen beschikt u over een doeltreffend systeem om geschillen in verband met de facturering van interventies te verminderen. Indien uw activiteit in real time en zo dicht mogelijk aanleunend bij de behoeften van uw klanten wordt beheerd, kunt u uw verplaatsingen optimaliseren, op noodgevallen anticiperen, de activiteiten traceren, de termijnen naleven en beter reageren. Uw dienstverlening wordt daardoor efficiënter en verhoogt de tevredenheid van uw klanten.

Grote Onderneming

FAQ Wagenparkbeheer

U kunt van het Connect Fleet aanbod genieten door online een account aan te maken via toegang klant; vul uw gegevens in het contactformulier. Onze adviseurs zijn beschikbaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen om uw vragen over uw wagenparkbeheer te beantwoorden.

Ongeacht uw bestaand wagenpark kunt u uw winst door het gebruik van Connect Fleet berekenen met onze online simulator. U kunt ook contact opnemen met een Free2Move expert via onze contactpagina. Onze teams zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden. 

Op het Connect Fleet-platform krijgt u toegang tot voertuiggegevens zoals afgelegde kilometers, brandstofverbruik, gebruiksuren en geolokalisatie in real time. U kunt ook de gevolgde routes bekijken, voertuigen in de buurt van een belangrijke plek zoeken en het rijgedrag van uw bestuurders analyseren. 

Meer informatie? Raadpleeg onze verschillende pakketten.

De Free2Move-oplossingen zijn 100% multi-brand en compatibel met alle voertuigtypes. Zo kunt u genieten van de geconnecteerde Free2Move-diensten voor uw hele wagenpark, ongeacht het merk. De gegevens uit de voertuigen worden rechtstreeks op het Connect Fleet-platform weergegeven. Zo kunt op één enkele interface toezicht houden op alle voertuigen van uw wagenpark.

Door voor Connect Fleet te kiezen kunt u besparen op verschillende parameters die vandaag een reële kost betekenen voor uw onderneming.

 • Enkele voorbeelden van mogelijke besparingen:
 • Het niet-essentiële gebruik van voertuigen in uw bedrijf beperken door uw medewerkers verantwoordelijk te maken;
 • Beheersing van de brandstofkosten volgens de verplaatsingen voor het bedrijf;
 • Regelmatige opvolging van de onderhoudsbeurten dankzij instelbare waarschuwingen.

U kunt uw winst door het gebruik van Connect Fleet berekenen met onze online simulator.

De Connect Fleet-oplossing kan worden gecombineerd met het aanbod Verhuur op Lange Termijn met bijbehorende diensten: Lease. Om het beheer van uw betalingen te vergemakkelijken wordt de inhouding van uw geconnecteerde wagenparkbeheer geïntegreerd in die van Verhuur op Lange Termijn.

Het is mogelijk om onze Connect Fleet-oplossing te integreren in uw bestaande software voor wagenparkbeheer. De verzamelde gegevens van uw voertuigen zullen dus compatibel zijn met uw systeem. Het zal echter noodzakelijk zijn om vooraf een analyse te maken om samen de te volgen stappen te bestuderen.

Met Connect Fleet worden de exacte gegevens van de voertuigen in real time doorgestuurd: dit maakt een voorbeeldige betrouwbaarheid mogelijk voor het opvolgen van uw wagenpark en het verlagen van de eigendomskosten. Met het Connect Fleet-platform kunt u het gebruik van uw wagenpark, ongeacht het merk, rechtstreeks visualiseren en beheersen. Naast de garantie van de fabrikant kunnen uw voertuigen, als het PSA-merken zijn, direct geconnecteerd geleverd worden dankzij de boordelektronica. Bovendien heeft ons aanbod het voordeel dat het gebruiksvriendelijk is.

Wanneer een onderneming inschrijft op een dienst met geolokalisatie, moet ze hierover een verklaring afleggen aan de CNIL (Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés). Vanuit ethisch oogpunt moet de onderneming ook alle medewerkers informeren over de mogelijke geolokalisatie van hun bedrijfs-/dienstvoertuigen. Vanaf januari 2018 legt de wetgeving de ondernemingen op om hun medewerkers de mogelijkheid te geven om hun persoonlijke trajecten aan te geven als "privétrajecten" via de knop "privéleven" in de voertuigen.

De Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés (CNIL) waar de onderneming de apparatuur voor geconnecteerd wagenparkbeheer met geolokalisatie moet aangeven, beveelt aan om de doeleinden van de gegevensverwerking, de informatie van de betrokkenen, de aard, de ontvangers en de bewaartermijn van de verzamelde gegevens mee te delen. Deze gegevens kunnen twee maanden worden bewaard. In bepaalde gevallen kan deze duur worden verlengd tot een jaar of vijf jaar.

Het merk Free2Move is op verschillende plaatsen in de wereld aanwezig. Het merk werd opgericht in Frankrijk en krijgt nu een internationale dimensie dankzij zijn vestiging in Europa, de VS, Latijns-Amerika en China.

Meer weten

Neem contact met ons op