Geconnecteerd wagenparkbeheer

Connect Fleet
Verlaag uw bedrijfskosten dankzij 360° zichtbaarheid en realtime controle over uw wagenpark via de transmissie van data van uw voertuigen.
  • Bespaar door tracking van aantal kilometers en brandstof.
  • Zorg voor correct onderhoud van uw voertuigen met onderhoudsmeldingen.
  • Betere klantenservice bieden met geolokalisatie.
  • Verhoog de rijveiligheid met advies voor ecorijden.

Digitaal autodelen

Fleet sharing
Verlaag uw budget voor verplaatsingen en de kosten van uw voertuig met een oplossing voor autodelen voor uw werknemers.
  • Stroomlijn de reservatieprocedures voor uw wagenpark met een intuïtief online platform.
  • Maak uw medewerkers onafhankelijker met gemakkelijke toegang tot gedeelde voertuigen met behulp van een badge, smartphone of een geconnecteerde sleutelkast.
  • Maak uw voertuigen rendabeler door reservering voor privégebruik mogelijk te maken voor uw medewerkers.

Langetermijnverhuur

Lease
Behoud uw cashflow en beschik over nieuwe voertuigen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Met langetermijnverhuur hoeft u zich geen zorgen te maken over wederverkoop.
  • Kies de geprefereerde oplossing van professionals.
  • Pas de duur en de kilometerstand van uw contract aan.
  • Kies de diensten die het beste bij uw behoeften passen.

Waarom kiezen voor Free2Move?

Met 200 jaar expertise in autotechnologie biedt de PSA-groep, via het merk Free2Move mobility, professionele oplossingen om u te helpen uw wagenpark beter te beheren en uw overschakeling naar digitaal te ondersteunen.

Multibranding

Onze aanbiedingen zijn compatibel met uw volledige wagenpark: elk merk en elk type voertuig voor een volledige controle over de activiteiten van uw wagenpark.

Betrouwbaar

Onze oplossingen worden gegarandeerd door de PSA-groep. De transmissie van data van uw voertuigen gebeurt op een nauwkeurige en veilige manier, met inachtneming van de wetgeving inzake het gebruik van deze gegevens en de privacy van uw werknemers.

Milieubewust

Met de mobiliteitsdiensten van Free2Move kunt u tot de verbetering van het rijgedrag bijdragen, brandstof besparen en voldoen aan uw milieuverplichtingen door de CO2-uitstoot te verminderen.

Of u nu een grote onderneming of een micro-onderneming bent, Free2Move biedt u eenvoudige en praktische oplossingen om uw wagenpark te beheren.

"Met de Connect Fleet-diensten levert onze groep een dubbel voordeel op: 8% besparing op de brandstofkosten vanaf het eerste jaar en een beter beheer van boetes en overtredingen."
Jean-Charles Houvyet Directeur Wagenpark
"Connect Fleet heeft mij in staat gesteld om 10% te besparen op het verbruik en het ongevallenpercentage te verlagen. Bovendien heb ik meer gemoedsrust dankzij een systeem met fabrieksgarantie!"
Jean-Claude Celotto Hoofd Aankoop Wagenpark
"Met Fleet Sharing vereenvoudigen we het reserveren en afhandelen van voertuigen en houden we ons wagenpark en de kosten beter in het oog."
Fanny Amé Beheerder wagenpark PW
1 800
klanten van kleine bedrijven tot grote concerns
180 000
geconnecteerde voertuigen
86%
van onze klanten beveelt Free2Move aan
5%
besparing op de totale eigendomskosten van uw wagenpark
5%
besparing op de totale eigendomskosten van uw wagenpark

Verzoek om informatie

* Verplicht in te vullen

Selecteer het aanbod dat u interesseert:

Ontdek ons laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Wilt u het ongevallenpercentage en uw CO2-voetafdruk verminderen? Wat als men u vertelt dat u ook uw brandstofbudget...

Lees het artikel

en klant winnen en behouden wordt steeds moeilijker, maar geolokalisatie met Free2Move...

Lees het artikel

Optimaliseer uw wagenparkbeheer met Free2Move voor professionals

Een systeem voor het volgen van uw wagenpark maakt een beter beheer van uw activiteit mogelijk dankzij de automatische rapportering van gegevens over de afgelegde kilometers, het brandstofniveau, de gevolgde routes, het rijgedrag en de geolokalisatie. Met onze software voor wagenparkbeheer via een online platform krijgt u een overzicht van de bewegingen van uw medewerkers en kunt u de kosten van uw wagenpark verlagen. Dankzij geolokalisatie kunt u ook het risico van extra kosten in verband met autodiefstal verminderen en tegelijkertijd de productiviteit en het budget van uw bedrijf optimaliseren. Geolokalisatie van voertuigen bestaat uit het verbinden van uw wagenpark met ons platform via de boordelektronica van uw voertuigen.

De transmissie van gegevens over ecorijden geeft u de mogelijkheid om de veiligheid van uw medewerkers te verhogen door de CO2-voetafdruk te verkleinen. Ons systeem voor opvolging van wagenparken omvat een autodeelservice om u de mogelijkheid te bieden aanzienlijk op de kosten van uw wagenpark te besparen en tegelijkertijd uw impact op het milieu te verkleinen. Bovendien sluit ons aanbod aan bij de waarden van uw bedrijf en voldoet het aan uw eisen op het gebied van gegevensbeveiliging en respect voor de privacy van uw medewerkers en kan het op een milieubewuste manier aan het vervoerplan van het bedrijf en de nieuwe regelgeving worden aangepast. Met de leasingservice kunt u ook de mobiliteit van uw onderneming versoepelen door een flexibel aanbod van langetermijnverhuur en van diensten die op uw onderneming zijn afgestemd, zoals de tankkaart, contractbeheer op één enkel platform of boetebeheer. Met de PSA-groep en Free2Move past u de beste praktijken op het gebied van wagenparkbeheer en digitaal autodelen toe en wordt u de wagenparkbeheerder van de toekomst!

Neem contact met ons op